domingo, 15 de enero de 2012

Amb mi trobares eixa llum que necessites jo posaré un camí de roses amb un gran far perquè la teua existència siga mes suportable jo vull alliberar-te de les teues cadenes aniria al mateix infern per fer-te lliure perquè pugues volar la meua bella palometa d'ales qualitat i belles.
L'amor que sent cap a tu, és tan fort que obrara miracles, només has de creure en mon, en el meu amor. No tinc barreres, no hi ha barreres en mon per a amar-te, estic entregada a tu totalment, amb la confiança que el teu m'acogas en els teus braços com a au que nie en mon cor eternament.

No dubtes que et vull, perquè te'l diré en tots els idiomes, te'l diré des de penya-segats i cimes, te'l diré de totes les maneres, perquè confies en mos et vull sincers i entregats. Jo guarde un afecte extens que no té limites per a tu, només per a mon, perquè només desig estar amb tu, perquè el teu ja pertences a la meua ànima, no he de fer-te mia, ja eres part d'ella, encara que no estigues al meu costat, el meu amor per tu seguix tan viu que es convertix en el mes bell que viu en mos dies.

La vida que t'oferisc, et brindara pau, llum i calma, perquè pugues volar lliure com sense tindre un vidre que et limita, sàrries la teua mateixa, perquè vull formar una llar amb tu que s'òmpliga d'amor, vull oferir-te tot mon ser, tot mon cor, per tindre't al meu costat faria qualsevol cosa.

No ho dubtes la meua dama blanca, eres el teu el meu destí d'amor i jo sóc qui el teu has esperat tant temps. Espere que quan estigues preparada òbrigues la finestra de la teua vida i dónes regna solta a este amor que es mor per tu. L'amor que sent és tan intens que l'únic que el consola és escriure't, és omplir-te de lletres. Res em faria mes feliç en este món que disfrutar-ho junt amb ti,tengo tant que donar-te, tant que oferir-te, que em costa emmudir-ho cada dia que passa, perquè la il·lusió seguix tan visca en el meu, la teua dolçor esta impregnada de mon, perquè jo vull fer-te feliç amor meu.

Quasi és hora de desdejunar-se, la qual cosa donaria poder preparar-te el desdejuni, la qual cosa donaria estar ara mateix al teu costat, la qual cosa donaria per tornar a tindre't en la meua vida, el donaria tot per tu, confia en mon, és veritat el que t'escric perquè jo et vull d'una manera que no té explicació, jo estic ací per a tu, perquè assentes el meu suport incondional, perquè assentes que els meus braços et rodegen i t'amen com cap, perquè vull, necessite que cregues en este son d'amor, perquè la teua eres el meu destí d'amor, unim-nos i lluitem per este son, dis-me que si i em faràs la dona mes feliç de la terra i l'univers.

Hui volguera que els teus dits m'escrigueren històries en l'ànima. Hui volguera que els teus besos abraçaren la meua vida sencera. Hui volguera que els teus ulls, quan em miren, foren un somriure etern. Hui volguera que les teues mans foren una cançó que es fica en el meu coixí. Hui volguera que les teues cames implacables foren una explosió de plaer i goig. Hui volguera que la pell del teu cos fora infern dels meus desitjos. Hui volguera que em regalares totes les teues albes en malbaratament d'alegria.

Confia, obri't a este amor sincer, on res pots témer, comunica'm els teus sentiments, dis-me que em vols tant com jo et vull a tu, creiem una relació estable i profunda, confia en tu mateixa, en el teu cor com jo ho faig cada dia.

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)
Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

Apartamento en  Calle Portales Sada (Coruña)

que és bonic? un pis bell i bello,este pis esta a l'altura del nostre amor, perquè el nostre amor és tan bell que es mereix viure en un pis màgic i ple de vida, com és l'amor que sent per tu. Dolços sons, me'n vaig a dormir, somiara amb tu com cada nit des que no estes al meu costat, estic enamorada de tu M.J ,mi amor per tu és fort i segur. Demà tornaré amb mes lletres boniques per a tu afecte."

ET VULL

No hay comentarios:

Publicar un comentario